//Négy megbízható napelem kivitelező cég Pécsen

Négy megbízható napelem kivitelező cég Pécsen

Pécs és környékén szeretne napelemes rendszert telepíttetni? Amennyiben Ön is szeretné kihasználni a megújuló erőforrás előnyeit, abban az esetben érdemes körbe nézni a megbízható napelem kivitelezők között Pécsen. Ebben a cikkben bemutatunk pár ilyen vállalatot a baranyai megyeszékhelyen.

Megbízható napelem kivitelezők Pécsen

Ahogy az ország bármely pontján, úgy Pécsen is lehetőségünk van megbízható napelem kivitelezők között válogatni. Az akkreditált képesítéssel rendelkező napelemes vállalatoktól könnyen és gyorsan kérhet árajánlatot. Az itt található cégek több éves tapasztalattal rendelkeznek Pécsen és környékén a napelemes panelek telepítésében.

Solar-Pécs Napelem

A Solar-Pécs napelemes rendszerek nagykereskedelmi értékesítésével foglalkozik. Emellett segítenek a tervezésben, az engedélyeztetésben, de még a kivitelezésben is. A kulcsrakészen való átadás mellett vállalják az áramszolgáltatói ügyintézést. Nagy előnyük, hogy Baranya megyében a helyszíni felméréseket díjmentesen intézik. A telepített napelemekért közvetlen gyártói garanciát vállalnak, így később is lehetőségünk van hozzájuk fordulni segítségért. A sajátos rendszereket 30 éves teljesítménygaranciával biztosítják a megrendelők számára. A Solár-Pécs lehetőséget kínál arra, hogy előleg nélkül rendeljük meg a paneleket, amelyekért csak a telepítés után kell fizetni.

DP SolarSec

A DP SolarSec elsősorban kisméretű, háztartásban használható napelemes rendszerek telepítésével foglalkozik. Az itt dolgozó szakemberek évek óta foglalkoznak panelek értékesítésével. A cég kapcsolatban van több külföldi és belföldi gyártóval, márkával és nagykereskedő vállalattal egyaránt. A DP SolarSec arra törekszik, hogy az általuk forgalmazott rendszerekkel egyre több és több háztartásnak segítsen a mindennapi energiafelhasználásban.

Solar Plus System

Ha hosszú ideig tervezed használni a napelemes rendszert, akkor jó helyen jársz. A Solar Plus System célja, hogy hosszú élettartamú paneleket biztosítson a megrendelők számára. Amennyiben elképzelhető, hogy hamarosan vásárolni szeretnél egy szaunát, jakuzzit vagy szárítógépet, abban az esetben nagy előnyt jelent egy napelemes rendszer. Ennek segítségével kiválthatod a teljes áramszámlát, így akár még a fűtéssel is tudsz spórolni.

Napelempark Fenntartó Kft.

A cég napelem parkok fenntartásával foglalkozik. Az itt dolgozók között sokan már tizenöt éve foglalkoznak ezeknek a rendszereknek a beüzemelésével. A vállalat 2020-ban pedig elérte a Fronius System Partner minősítést, amelyet itthon még elég kevesen mondhatnak el magukról. A szolgáltatásaik között megtalálhatóak a kiserőművel ügyintézése, a kivitelezés, az időszakos karbantartás és a garanciális javítás egyaránt.

Összegezve: Egy napelemes rendszer hosszú távú beruházás, így érdemes olyan kivitelezőt választani, amelyikben maximálisan meg tudunk bízni. Baranya megyén belül Pécsen is lehetőségünk van több megbízható napelem kivitelezők közül választani. Ott van a napelem parkok fenntartásával foglalkozó vállalat, a Solar Plus System, a DP SolarSec és természetesen a Solar-Pécs Napelem is.